Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xal

15. 9. 2010 17:46
jeden odvážný

tady se taky někdo odvážil pípnout...

http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/781708

0 0
možnosti

egoista

13. 9. 2010 0:35
karma

jako hrom.

0 0
možnosti

Dr No

10. 9. 2010 21:36
Tolerovat Islám v Evropě

znamená přiznat, že všeobecně uznávaná základní lidská práva neplatí pro všechny. Zatímco se rovnoprávnost žen a genderová korektnost dovádí až do absurdity, je zároveň tolerováno, aby se v evropských zemích mužská část jisté skupiny lidí chovala ke svým ženám jako k bezprávným domácím zvířatům. Zatímco jsou v Evropě pronásledováni sympatizanti dávno mrtvé nacistické ideologie, aktivní stoupence zatraceně živé a nebezpečné ideologie si nikdo nedovolí pojmenovat pravým jménem - a zdůvodňuje se to absurdně respektováním svobody náboženství, tedy něčím, co právě muslimové absolutně neuznávají.

0 0
možnosti

marlow

10. 9. 2010 21:29
Na tomhle se asi vsichni shodneme

problem je co s tim? Vyhnat vsechny muslimy kteri si nedaji panaka? A kam? Spousta z nich se narodila v Evrope a jine obcanstvi nemaji. Ze je sireni Islamu v Evrope hrozba pro stavajici spolecenske usporadani ktere nam vyhovuje je jasne, ale JAK to chcete resit?

0 0
možnosti

xal

13. 9. 2010 17:25
Re: Na tomhle se asi vsichni shodneme

ticho, co? žádná odpově´d.... inu, těžké je to..obávám se, že brzo bude pozdě. Snad jedině postavit proti islámu jinou ideologii, asi to bez ní nepůjde.

My jsme slabí, protože žádnou ideologii, žádné náboženství nemáme...naše tupost a ztráta hodnot je proti nám. Dědkové věděli, proč bojují..dneska se do toho nikomu nechce, ale stejne to njespíš přijde..jako živelnej výbuch, teda špatně...

zatím ale tlačit na elity duchovní, mocenské, občanské - aby se nepodvolovaly, dát najevo odpor a podporu domácí kultuře, mravům (byt nejsou kdovíjaké)... Kultivovat je a pracovat proti tomu, co si z Koránu vyčetli muslimové. On islám je na expanzivním tažení jako kdysi bylo krestanství - jen má 500 let zpoždění, no... Je třeba se mu postavit a přetavit ho do lidstejsí podoby.

rozhodně ale ne se mu defetisticky poddat - to je jen strach a lenost!

0 0
možnosti

rony100

10. 9. 2010 14:48
tolerance?

to co naši multikulti dělají není tolerance, ale defétizmus. Obávám se, že tak konají s nadějí, že až zde zavládne islám, budou jim přičteny zásluhy. Marné naděje. Zemřou jako první, aby se dostali do nebe. Neboť tím, že pravověrný zabije ďaura, spasí jeho duši.

0 0
možnosti

Michaell

10. 9. 2010 14:29
Islám je hrozba pro Evropu

V koránu jsou myšlenky platné ve středověku,které už dávno nepatří do naší Evropské civilizace.

0 0
možnosti

xal

10. 9. 2010 14:36
Re: Islám je hrozba pro Evropu

tristní je, že se nás nikdo nebude na naše názory ptát... kultura islámu si na demokracii jen hraje - pokud vůbec. Nebudou se dlouho ptát. Ted jen demonstrují, když to nezabere, sáhnou po zbarních...

Pokud neukážeme jasný a tvrdý postoj, pokud neukážeme zuby (máme ještě vubec nejake?) neodradí je nic. Navrch se k nim pridají haluzní multikultiralisté a ti, kdo se nechají koupit , a také ti kdo se vždycky pridají k silnějš ráži. A oslíci, kterým je všechno úplně jedno a reagují až když už je pozdě.

0 0
možnosti

Tomsus

10. 9. 2010 14:11
Blbosti

Tak vam do toho budu muset vnest trosku reality. Predne nechapu, jak se opovazujete sirit takoveto lzi, kdyz o islamskem svete nevite naprosto nic!!! Nasel jsem, ze autor je clenem KDU-CSL, tusim tedy, ze je krestanem. Neni pro krestany lez hrich? Prave pisu ze Syrie - jedne z arabskych zemi. Muslimove tu ziji vedle krestanu bez jakehokoliv problemu. V Damasku je krestanska ctvrt a minisvatynky se soskami Panny Marie byly na kazdem rohu. V jine casti se zase stavi nove kostely. O Usamovi bin Ladinovi si mysli, ze je stale placeny amerikou (coz vypada jako ze si nepreji, aby byl spojovan s araby). A z realneho rozhovoru: "S takovymi vousy by Syran nemohl jit po ulici, protoze by ho zavreli/zadrzeli -- Proc? -- protoze vypada jako Osama bin Ladin -- vy tady nemate radi bin Ladina? -- nikdo nema rad bin Ladina". Jiny rozhovor: "problemy mezi krestany, zidy a muslimy nejsou kvuli nabozenstvi, ale kvuli lidem. Mame stejneho boha". Chovejte se tedy "evropsky" a hledejte pravdu...

0 0
možnosti

Ormir

10. 9. 2010 14:11
Islám je naprosto neslučitelný s demokracií

Debata v katarské TV: Je lepší demokracie nebo islám? (Al Jazeera)

http://www.youtube.com/watch?v=M2PeXhf2IzM&feature=player_embedded

0 0
možnosti

xal

10. 9. 2010 14:01
soulasím s vámi

nedávno jsem k tomu napsala toto:

Muslimové, nesnažte se zavádět v Evropě islám.

Pokud se vám nelíbí naše náboženství, ze kterého vyrůstáme, zůstaňte doma u svého.

Křesťanství nám během stovek let umožnilo rozvinout blahobyt a sociální soucítění, jaké v jiných náboženských systémech a zemích není. Blahobyt a sociální podpora - to jsou věci, kvůli kterým se sem odevšad stěhujete. To je kulturní odkaz, který vzešel z křesťanství. Chcete-li tedy sdílet křesťanství s námi, dobře, ne-li, odejděte tam, kde vládne islám.

Anebo si zaveďte nějaké lidštější náboženství (a tedy i sociální systém a kulturu) u vás doma, abyste nebyli nuceni utíkat a usazovat se v cizích zemích jen kvůli tomu, že jsou tam bohatší a soucitnější.

Vaše naboženství vám slibuje nebe, když budete bojovat, naše nám slibuje nebe, když budeme pracovat a myslet i na druhé lidi. TO JE ZÁSADNÍ ROZDIL. Proto odmítám, abyste do Evropy přinášeli vaše náboženství . Znamená jinou kulturu a jiné hodnoty, které vám ve vašich domov

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 999x
Do politiky jsem vstoupil v roce 1990.

V současnosti jsem zastupitelem (KDU-ČSL) a neuvolněným předsedou kontrolního výboru Královéhradeckého kraje.

www.derner.cz

www.facebook.com/DernerVladimir

https://twitter.com/DernerVladimir

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky