Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

21. 9. 2010 20:55
Tak dlouho v politice a tak málo obeznámený se současným

děním.

Změna stropu pojistného je reakcí na výrok Ústavního soudu. Račte se s ním seznámit, než budete příště psát o pojistných platbách.

Pokud se někdo rozhoduje o tom, zda bude mít dítě krátkozrace jen na základě jednorázového příspěvku, ať děti nemá. Zřejmě nebude schopen dítě dlouhodobě finančně zabezpečit. V tom případě hlasuji za jeho úplné zrušení (příspěvku). 

Už vás nic jiného nenapadlo. To je dobře, i tak to bylo únavné.

0 0
možnosti

brooke

21. 9. 2010 14:21
pojištěníXdaň

proč nazýváme zdravotní a sociální daň pojištěním? Vždyť princip je daňový, nikoliv pojistný.  Pojistné se přece vypočítá podle hodnoty pojištěné věci. Také pojistné za nemovitost platím podle odhadnuté ceny nemovitosti a ne podle příjmu.

0 0
možnosti

Muzzlinka

21. 9. 2010 11:41
Odpovědnost?

Autore, skutečně vidíte odpovědnost vůči budoucí generaci v tom, že se již dnes zadlužíte, abyste tyto dluhy mohl následující generaci nevyřešené předat?

A navíc lžete. Občané s vysokými příjmy si samozřejmě pojištění sociální i zdravotní platí. Jen je nastaven strop, který brání tomu, aby se zvyšujícím příjmem platili stále nesmyslnější pojistné, které v žádném případě nemohou vyčerpat (a většinou čerpají méně než spoluobčani s nižšími přijmy).

Nejlepší podpora rodiny je nastavení odpovědnosti občana sama za sebe. Demotivace člověka berličkami od státu pak vede jen k tomu, že se každý spoléhá na stát, který musí za nás zařídit i tu porodnost (už jste viděli stát, který plodí děti?)

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 999x
Do politiky jsem vstoupil v roce 1990.

V současnosti jsem zastupitelem (KDU-ČSL) a neuvolněným předsedou kontrolního výboru Královéhradeckého kraje.

www.derner.cz

www.facebook.com/DernerVladimir

https://twitter.com/DernerVladimir

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky