Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

dost dobre nechapu co tim chtel autor rici .. jen zopakoval vysledek voleb a poplakal si nad tim, ze jsou na kraji u moci socialisti a komunisti. Kde vidi autor to, ze to nemuze fungovat nechapu,,, i pan premier pripustil, ze pan prezident ma pravdu s Karolinou Peak ze nejake zkusenosti pres noc na rizeni ministerstva obrany neziskala, ale proc to s ni nezkusit ze? Kdyz bylo po parlamentnich volbach tak podobne mohla plakat socialni demokracie ktera ony volby vyhrala ale nebylo ji to nic platno. Proste nedostala sanci a trojkoalice byla rychlejsi... a tak je naprosto logicke, ze se po vitezstvi ve volbach do kraju daly dohromady strany, ktere maji podobne levicove programy. Jak jim to bude fungovat musime nechat na budoucnosti. Asi stejne jako pani Peak na obrane .. ale mel by byt kazdy at uz na krajich nebo na ministerstvu - ministra nevyjimaje, odpovedny za pripadne skody, ktere svym jednanim zpusobi.

5 2
možnosti
Foto

Pane Nigrine, že vy něco nechápete je výhradně Vaše věc, ale svou nechápavost prezentujete pak způsobem přímo učebnicovým - můžete mi z článku odcitovat tu pasáž, kde se autor zabývá třeba paní Peak.

Mimochodem, kde vy drzý starče berete tu odvahu chodit exhibovat svá pseudomoudra pod cizí blogy, když zbaběle diskuse pod svými slátaninami neotevřete? Chováte se jako klasický demagog a extrémista, který sám vyžaduje svobodu vyjadřování, ale jiným ji odmítá poskytnout ....

Takže asi tolik

0 6
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 999x
Do politiky jsem vstoupil v roce 1990.

V současnosti jsem zastupitelem (KDU-ČSL) a neuvolněným předsedou kontrolního výboru Královéhradeckého kraje.

www.derner.cz

www.facebook.com/DernerVladimir

https://twitter.com/DernerVladimir

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky